Hvad er god ledelse?

Hvad kendetegner en god leder?

I dagens Danmark findes der efterhånden utallige kurser omkring ledelse og organisationsstruktur. På forenden.dk prøver vi ikke at sælge dig dyre og tidskrævende kurser – derimod bruger vi alle vores ressourcer på, at give dig den viden og kompetencer du skal bruge for at blive en “god leder”.

Derfor skal du læse videre…

Du vil komme til at arbejde med flere forskellige typer personlighedstest, herunder Garuda, DISC mv.
Du bliver klogere på dine stærke sider og dine udviklingspunkter.

 

5 kommentarer

 1. I was pretty pleased to find this great site. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you book-marked to see new stuff in your blog.

 2. Right here is the perfect blog for anyone who hopes to understand this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I personally will need toÖHaHa). You certainly put a fresh spin on a topic that has been written about for a long time. Wonderful stuff, just excellent!

 3. Next time I read a blog, Hopefully it doesnt fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, however I truly believed youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of moaning about something you could fix if you were not too busy searching for attention.

 4. You actually make it appear really easy
  together with your presentation however I in finding this topic to be
  actually one thing which I think I might by no means understand.
  It kind of feels too complex and extremely huge for me.
  I am looking forward for your subsequent publish, I’ll try to get the
  hold of it!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *