Kurser

Når du er nystartet som selvstændig, ved du ikke alt. Faktisk ved du sjældent ret meget mere, end de helt basale ting. Derfor kan du få brug for viden inden for en lang række områder. Hvis du skal tilegne dig viden via kurser, kan det hurtigt blive dyrt. Med mindre du finder de helt rigtige kurser. Du får her en oversigt over gode kursusudbydere.

 

Ivækst

Hos ivækst er kurserne gratis. Kurserne bliver afholdt med en konsulent som foredragsholder. Det kunne typisk være et reklamebureau eller eller en revisor, der står som afsender. Hos ivækst kan du finde foredrag inden for:

Markedsføring
Salg
Ledelse

Du kan kurserne fra Ivækst her

 

Bygovenpaa.dk

Hvis du ikke kender siden bygovenpaa.dk, så er det helt sikkert to minutter værd. Siden er resultatet af et samarbejde mellem uddannelesministeriet, Forskningsministeriet, erhvervsskolerne og en lang række politiske organisationer. Formålet med siden er at højne det faglige niveau i Danmark. På bygovenpaa.dk kan du finde relevante kurser for en lang række brancher. Du kan også læse mere om reglerne for tilskud til kurser på denne side.

Du kan læse mere om bygovenpaa.dk her

Kurser fra erhvervsakademierne

Du kan finde rigtigt mange gode kurser hos de fleste erhvervsakademier i Danmark. Det er ofte erfarne undervisere, der har en baggrund som lærer/underviser. Kurserne koster typisk en smule.

Du kan finde et eksempel fra erhversakademi Aarhus her