Et billede siger mere end tusind råd

Niels Henrik Dam er fotograf, hvor han som så mange andre iværksættere har taget sin passion og lavet det til sin levevej.

Læs med når Niels giver 5 gode råd til sit 20-årige-yngre jeg

Det sværeste for en enhver iværksætter er at få etableret sin virksomhed på det marked, som de forsøger at indtrænge sig på. Uanset hvilket marked, så ligger problematikken i positioneringen og etableringen fra starten.

I min branche er vi fokuserede på den grafiske og æstetiske del af markedsføringen. Derfor centrerer min 5 gode råd til iværksættere, for at booste deres introduktionsfase meget omkring de grafiske aspekter.

5. Kreativ og unik idé. Hvis du skal være succesfuld som iværksætter, kræver det, at dit produkt differentiere sig fra konkurrenternes.

4. Skab et netværk. Tag til konferencer, virksomhedsmesser, brug linked-in eller kontakt relevante selskaber, og få dem interesseret i dit projekt.

3. Skab en hjemmeside. Start din lancering med en hjemmeside, som er i øjenfaldende med billeder, rigtig opsætning, ikke for meget forvirrende tekst. Eventuelt samarbejd med fotografer, som kan hjælpe med billeder af din virksomheds produkter. Samt skaf dig selv et domæne navn.

2. Vær kreativ. Du bliver nødt til at være kreativ i din udformning af markedsføringen, eftersom du vil være begrænset ren økonomisk, og markedsføring er meget dyrt.

1. Vær ambitiøs og hårdtarbejdende. Essensen for enhver succesfuld virksomhed er ikke kun bygget på deres produkt eller serviceydelse. Det er al det hårde og kontinuerlige arbejde, som ligger bagved.

Ved hjælp af disse 5 råd, vil du være bedre påklædt til din rejse som ny iværksætter, samt hjælpe dig med at booste din idé ud i virkeligheden.