Invester bæredygtigt i grøn energi

Tænk bæredygtigt – omlæg til grøn energi nu!

I denne guide får du indblik i, hvordan du kan optimere din virksomheds energiforbrug i en bæredygtig retning via bæredygtige energikilder.

Skab overblik over virksomhedens energiforbrug

Som udgangspunkt bør du danne dig et overblik over din virksomheds energiforbrug og på hvilke områder, du ønsker at konvertere til bæredygtig el.  Få en gratis analyse af dit unikke energibehov hos Light-energy.dk. Ved at prioritere at købe grøn el, medvirker din virksomhed aktivt til den grønne omstilling, og fremtidssikring af fremtidens energiforsyning. Elproduktionen er stærkt stigende i forbindelse med udfasning af fossil energi. Du vil komme udviklingen i forkøbet ved netop at skifte nu. Der findes mange udbydere af el på markedet, så derfor skal du sikre dig, at den udbyder du vælger reelt understøtter den grønne omstilling.

Køb grøn energi

Invester bæredygtigt i grøn energi
Invester bæredygtigt i grøn energi.

Der findes mange udbydere af grøn el og varme på markedet, så undersøg derfor mulighederne. I den forbindelse anbefaler vi at du undersøger om du vil købe energi med eller uden prisfleksibilitet. Vælger du med prisfleksibilitet, er det muligt at de i perioder vil kunne købe strøm meget billigt. Dog kan priserne ligeledes blive væsentligt dyrere, når der ikke blæser. Du bør undersøge hvornår din virksomhed benytter mest energi og om det er muligt at være fleksibel i forhold til at bruge energi, når markedsprisen er billigt. Det bør overvejes om det er mest fordelagtigt for netop din virksomhed at fokusere på selvforsyning af energi f.eks. via solceller og varmepumper. Besparelsen afhænger i høj grad af din nuværende energiforsyning. Vælger du at investere i bæredygtig el, støtter den nyeste udvikling inden for bæredygtig energiforsyning.

Tilskud til omlægning til grøn energi

Der findes en række større tilskudspakker som du kan søge, ved omlægning til grøn energi. Vi anbefaler at du undersøger mulighederne for tilskud inden du indgår en aftale om køb af bæredygtig energi. Det skyldes, at udbyderen af grøn energi skal efterleve en række krav og godkendes af tilskudsgiver.