Efterskoler

3 forretningseksempler til den nye iværksætter!

Går du med en lille iværksætter i maven og drømmer om at starte din egen lille forretning, som muligvis kan blive din levevej?

Vi har lavet en liste med 3 muligheder for dig, som gerne vil i gang med at lave din helt EGEN forretning!

Markedsføringsplatform:

Hvis du er kendt omkring organisk trafik og god til at lave hjemmesider, kan denne forretningsform være lige noget for dig.
Som eksempel har vi Efterskole-Info, som er en samlet platform af alle efterskoler i Danmark. Da de ejer en masse trafik, gør de det attraktivt for efterskolerne at være en del af deres site. Derved kan de tage en pris for at være på sitet.

 

Servicevirksomhed:

Er du god til mennesker og har en sans for at gøre ting til perfektion kan denne forretning form være ideal for dig.
Der skal ikke meget til for at lave denne slags forretning. Har du en råd til en spand, noget sæbe og en vinduesskraber, kan du være i gang på få timer. Her kan du tage rundt med en tilbudsseddel og putte i folks postkasser og fortælle du er her for at spare dem nogle timer med vinduespudsning, mod en lille sum. Du kan også gøre det med bilvask, havearbejde eller andre former for tidsrøvere i de private hjem.

Efterskole

Selv denne form kan gøre dig millionær!

Se for eksempel Højmark på Facebook, som har lavet en millionforretning på at være flittig!

 

Affiliated marketing:

Har du ikke pengene eller lysten til at stå med et stort varelager, men har lysten til at have din egen hjemmeside med produkter, kan dette være den helt rette måde at drive forretning for dig!

Her kan du lave en hjemmeside, som er specificeret mod at sælge nogle produkter. Her linker du til andre hjemmesiders produkter. Hvis kunderne køber gennem dit link, vil du modtage et honorar fra forhandleren, som tak for at skabe dem et salg.
Som eksempel kan i se på Drueklubben. De har et samarbejde med over 10 forskellige fysiske vinhandlere, som ikke er skarpe til den online handel. Derfor står de for deres salg online, dog uden at have et varelager, men bare for at sælge deres produkter.

2 af virksomhedstyperne har dog tilfældes at det er online og har med online trafik at gøre. Så hvis du allerede er en haj til dette har du en kæmpe fordel!
Ellers er det på med JA-hatten og ind på YouTube!