5 trin for at opfylde iværksætterdrømmen

Mange går med en iværksætterdrøm, nogle mere end andre, dog er mange unge som ældre enige om at det at være sin egen chef egentlig kunne være ret fedt.

Trin 1:

Gør op med dig selv hvor meget du brænder for det at være din egen chef. Er du f.eks. villig til at smide alt hvad du har i hænderne for at springe ud som iværksætter? Desto mere du ligger i projektet, desto større afkast skulle det gerne have i længden. Oftest nytter det slet ikke noget at gå halvt ind i iværksætteri.

 

Trin 2:

Find den helt rigtige idé. Det lyder meget mere simpelt end det egentligt er. For rent faktisk er det rigtigt svært at finde netop den idé som ville kunne slå igennem. Men måske har du allerede den helt rigtige idé – hvis det er såvel, så skal du blot hoppe over dette afsnit og dermed direkte videre til trin 3.

Hvis du ikke har en idé til din kommende hjemmeside og/eller virksomhed, så er dette trin lige noget for dig. Skeldrups.dk har nemlig oprettet en hjemmeside til netop dette problem. Her kan du opleve alverdens hjemmeside idéer, og finde den som passer til dig.

 

Trin 3:

Når du har fundet den perfekte idé, så skal du have oprettet din nye hjemmeside. Det kan være svært at oprette en hjemmeside hvis du ikke har prøvet det før. Dog findes der utallige guides på Youtube og andre medier til hvordan du opretter en gratis hjemmeside i WordPress.

Rune Lillevang, som er en dansk iværksætter, har bl.a. lavet en helt igennem gennemført video der beskriver hvordan du som helt nybegynder, opretter en hjemmeside med WordPress:

 

Trin 4:

Hvis alt det ovenstående er på plads, er det på tide at købe/udvikle din vare. Om du vil sælge en serviceydelse eller en fysisk vare igennem din webshop er det vigtigt at varen er klar før lanceringen. Det ville give en dårlig oplevelse for kunden hvis købet ikke bliver leveret umiddelbart efter.

 

Trin 5:

Sidst men ikke mindst, markedsføringen. Markedsføring er utroligt vigtigt for alle virksomheder. Hvis andre ikke kender til din virksomhed, hvordan skulle du så kunne sælge din vare? Forsøg dig frem med den online markedsføring som du kender til, eller undersøg nettet tyndt for idéer. Som ny iværksætter ville de sociale medier være et rigtig godt sted at starte.