Hvorfor blive selvstændig marketingskonsulent?

Først og fremmest hvad betyder det at være en selvstændig marketingskonsulent? Jo nu skal du høre. At være selvstændig marketingskonsulent er ikke en virksomhed som sådan. Du skal nemlig ikke have ansatte. Du skal ikke betale tusindvis af kroner på et dyrt kontor hver måned. Du skal ikke bruge en masse penge fra dag 1. Du behøver ingen fancy uddannelse. Du behøves endda heller ikke være ekspert fra start. Sidst men ikke mindst skal du heller ikke gå fuldtid fra start eller arbejde 100 timer om ugen.

Nu kommer vi til hvordan det egentlig er at drive et selvstændigt marketingbureau. Det er en simpel forretningsmodel uden ansatte med en arbejdsplads, der er fleksibel. Dvs. du kan drive dit bureau fra hvor end i verden, du befinder dig. Derudover er det et bureau, hvor du hjælpe kunder med online annoncering og med mulighed for at få en indkomst, der afspejler dit hårde arbejde og indsats. Alt i alt har du altså mere frihed, mere fleksibilitet, mulighed for at rejse mere, en højere indkomst samt blive et stærkere menneske.

Nu vil jeg komme mere ind på den simple forretningsmodel, jeg nævnte tidligere. Det starter med en problemstilling fra virksomhedernes side af. De ønsker flere leads, som fører til højere profit. Hvem ønsker ikke det?. Mange virksomheder har altså et rigtigt godt produkt, men har svært ved, at fortælle verden om det. Det er så her DU kommer ind i billedet med DIT løsningsforslag. Du har præcis de evner og kompetencer de mangler. Det er dig, der skal hjælpe virksomhederne med at markedsføre deres produkter, så verden kommer til at kende dem, så de i sidste ende kan opnå større profit. Læs mere her.

 

Men hvorfor skulle de vælge dig?

Det skal jeg fortælle dig. En fuldtidsansat skal minimum have 25.000 kr. i måneden. Derudover kommer der sociale omkostninger, kontorplads, computer, forsikring mm oveni, hvilket hurtigt render op i en 40-50.000 kr. inden du har set dig om. Når de så har været der i 3 måneder, bliver det både svært og dyrt at skille sige af med den ansatte i forhold til lovgivning.

Dig som selvstændig marketingskonsulent skal have mellem 5.000-100.000 kr. i måneden alt afhængig af, hvor dygtig og erfaren du er med dit arbejde. Derudover er der ingen skjulte omkostninger og du er plug and play, hvilket vil sige, at de kan opsige dig, når de vil med løbende måned + 1 måned.