Har du travlt? Her er løsningen

Mange iværksættere oplever travlhed i deres hverdag. Er du en af dem?

Dette er helt naturligt – du har både dit arbejdsliv at se til (hvor du ofte arbejder mere end du burde), din familie skal passes og plejer og ikke mindst dig selv. Mange bliver tabt i hverdagens tummerum, fyldt med hverdagsting. Hverdagen føltes simpelthen bare kaotisk og den dårlige samvittighed griber om sig. Kan du relatere til det?

Men sådan behøver det ikke at være. Noget af det, vi danskere brugere mest tid på, er nemlig at handle ind. Kender du ikke det, når man har brugt det sidste af sin shampoo – og glemmer at købe ny, når man alligevel er ude og handle? Skraldespanden, som man egentlig godt ved, bliver tømt om mandagen, er overfyldt fordi man igen glemte det. Med Cirkulær undgår du disse irriterende momenter i din hverdag. Vi leverer nemlig dine yndlingsprodukter – sammensat i en pakke du bestemmer – og i et interval der passer til dig. Det betyder at du aldrig løber tør. Hos Cirkulær ombytter vi også dine produkter – hvilket betyder at du nemt selv kan genopfylde i de gamle beholdere – og vi tager naturligvis emballagen fra sidst, med tilbage. Det betyder at du kan

Det betyder at du kan Få tid til de ting der er vigtige.  og det mener vi gavner alle. Vores pakker indeholder alt fra bodycreme til rengøringsmidler – til bleer til lille baby. Naturligvis helt uden parfume og skadelige stoffer. Både sund for sjælen, men også for din krop og velvære.