Iværksætter med fokus på pakkeløsninger

Flere og flere forbrugere sætter i højere grad krav til online handlen. Forbrugerne forventer at det skal være nemt, hurtigt og gnidningsfrit at handle på nettet. I den forbindelse er efterspørgslen på pakkeløsninger kommet i en voldsom vækst, da det effektivisere købsprocessen online.

 

En af de virksomheder, som for alvor har implementeret denne tendens i sin forretningside er Nordicpostercollection. Virksomheden er en nystartet plakatvirksomhed, som sælger nordiske plakater til hjemmet med fokus på pakkeløsninger. Plakatmarkedet er blodrødt, fyldt med mange konkurrenter og dermed præget af hård konkurrence. Der findes et bredt udvalg af diverse plakater, dog er det svært at finde frem til virksomheder i denne branche, som tilbyder samlet pakker med plakater der passer sammen. Nordicpostercollection har et mål om at tilbyde kunderne et bredt udvalg af plakater, som kan købes ved få klik, da plakaterne allerede er sammensat og mixet på forhånd. Det eneste som kunden skal tage stilling til er, hvilken størrelse plakaterne skal være og hvilken type ramme der ønskes.

Plakatvægge er en trend i de nordiske hjem!  

Successen hos iværksættervirksomheden opstod, da forbrugerne i stigende grad efterspørger plakater til plakatvægge. Den nordiske stil og plakatvæggene har for alvor indtaget vores huse, hvorfor virksomhedens eksistensgrundlag er tilstede. Foruden pakkeløsningerne har virksomheden også en blog, hvor du kan finde tips og tricks til at lave din egen plakatvæg samt til at hænge plakater op på væggen.

Mangler du også tips og tricks til at lave din egen plakatvæg? Hvis ja så læs med her Sådan laver du en plakatvæg.

 

plakatvæg

plakat med natur