Ung iværksætter på STHLM Furniture Fair

Greenhouse – where the wild grows

Stockholm Furniture & Light Fair er verdens største møbelmesse med skandinavisk design, som du kan læse mere om her.

Green House er et af messens mest populære og skrevne områder, hvor unge iværksættere fra hele verden konkurrerer med hinanden om at vinde chancen for at præsentere deres arbejde og møde fremtidige partnere, producenter og medier. Mange af nutidens førende designere havde gennembrud i Greenhouse, og mange designere har også været i stand til at se deres produkter gå i produktion takket være samme. Greenhouse er altså en udstillingshal såvel som et mødested for unge iværksættere.

Note Design Studio er et af de brands, der har haft sit gennembrud i Greenhouse. De opstillede i 2014 for andet år i træk og har siden da set både sin produktion og sit netværk vokse markant.

Hvis du sidder med en iværksætterdrøm indenfor møbelbranchen, og du ønsker at eksekvere dette til producenter, designere og medier, eller du blot ønsker fokus på dine mesterværker og gode idéer, så er der ingen undskyldning for ikke at møde op til Stockholm Furniture & Light Fair. Muligheden er enestående, og det er bare med at træde ud i det. Kom i sving!