Træning

Kan man være iværksætter og samtidig få tid til træning?

Mange går nok med drømmen om at blive selvstændig, hvor man er sin egen chef og kan tjene en masse penge. Gør du også det? Det hele lyder helt sikkert super fedt, dog kommer man ikke sovende til succes, der er nemlig mange steps og bump på vejen. Det kan både være økonomiske men også personlige. Her tror jeg på at man kommer længst hvis man giver sig til at til at motionere. Men hvordan finder man lige tid til det i en meget travl hverdag?

træning

Jeg har her listet nogle gode råd op, som har været rigtige nyttige for mig selv:

  1. Gå/cykel på arbejde
  2. Stå 20 min tidligere op, og få træningen overstået inden arbejde
  3. Prøv så vidt mulig at få op ved skrivebordet
  4. Tag trapperne i stedet for elevatoren
  5. Kortere men mere effektiv træning

For at få en mere effektiv på kortere tid, vil jeg anbefale at bruge en træningselastik og gøre det hjemme.

 

Derudover har jeg linket til en træningsvideo, hvor du kan få inspiration til et meget kort, men effektivt træningsprogram.

Jeg kan ikke rigtig se andre muligheder, end bare at komme igang. Jeg håber i kunne bruge mine råd, og i er blevet inspireret