Tag chancer og følg din drøm!

Går du med drømmen om at blive iværksætter, eller har du allerede taget chancen for at forfølge din drøm. Så læs med på denne artikel om Kasper, som startede som iværksætter i en ung alder.

”Mit navn er Kasper, jeg er ejer af Dathoprint Aps. Dathoprint er i den grafiske branche og leverer alt indenfor reklameartikler lige fra bildekorationer til golfbolde med navn. Kort sagt så trykker vi på alt, i rigtig god kvalitet til fornuftige priser”.

Tilbage i år 2000 købte en ganske ung Kasper sit første trykkeri. Dengang var det en enkeltmandsvirksomhed, og senere i år 2004 købte han Dathoprint. Kasper har altid haft en stor passion samt interesse i det grafiske og med muligheden for at købe Dathoprint tilbage i år 2004, kunne han altså få lov at udleve en drengedrøm. Drengedrømmen har selvfølgelig altid været med stor eftertanke på økonomien og om han kunne få det hele til at køre rundt og skabe en succes. Derfor kræver iværksætter drømmen hårdt arbejde og med alt den tid der er blevet brugt på virksomheden, er tiden fløjet afsted. Pladsen i lokalerne blev trang og derfor måtte Kasper senere hen investere i en større bygning. Den nye bygning skulle bruges til flere maskiner, men også som et fjernlager for alle tryksagerne.

Succesen bag Dathoprint

Det som har skabt den succesfulde virksomhed, er først og fremmest at Kasper har fundet nogle nicher og efterfølgende taget de nødvendige chancer. Man er nødt til at skille sig ud og ikke være bange for at investere. Dette afspejles blandt andet i den investering, som Dathorpint gjorde tilbage i år 2018, hvor de fik installeret en MGI Jet Varnish 3DS fra Konica Minolta. Maskinen åbner op for en masse nye muligheder, eksempelvis inden for bogomslag og emballage. 

Kunderne hos Dathoprint er både en blanding af lokale håndværkere, men også større virksomheder fra hele Danmark. Nogle af kunderne har endda været med helt fra starten af i år 2000. Dette bevidner også, hvor vigtigt det er at skabe tætte kunderelationer og yde en ekstra service, som i sidste ende betaler sig.

Kaspers tre råd:

  1. Du skal turde at tage springet. Når du har fundet din ide og har den rigtige mavefornemmelse, så bør du tage chancen som iværksætter.
  2. Du bør have store ambitioner, sigte højt og tro på dig selv!
  3. Du får hvad du yder og derfor skal du arbejde rigtig hårdt, gerne hårdere end dine konkurrenter.