Bremset af graviditet? Ikke Naja

Den 22-årige Naja Ottendal bliver gravid. Hun har for meget krudt i kroppen til blot at ordne børneværelse. Hun åbner derfor en helt ny type butik i Viborg.  


Da Naja Ottendal selv var gravid og på barsel med sønnen Willads, savnede hun muligheden for at trille baby og barnevogn på indkøb mellem lækkert Børne interiør og forkælelse til mor i Viborgs midtby. Derfor fik hun ideen til at åbne sin egen butik i Vestergade.

At sælge og handle er ikke nyt for Naja Ottendal. Allerede som 13-årig startede hun en side på Facebook, hvor hun solgte sit gamle tøj samt ting, hun fandt i genbrugsbutikker.

Siden åbnede jeg webshoppen Ottendal.com og begyndte at designe mine egne ting, og nu er det naturlige næste skridt en fysisk butik i Viborg, siger Naja Ottendal.

Naja fortæller om 3 ting hun vil anbefaler til folk der gerne vil starte egen virksomhed.

• Man skal bare tro på sig selv. Lav en plan og eksekvere den! 

• Følg dine drømme og lad ikke andre stå i vejen for din succes.

• Slå dig ikke ud af bump på vejen…for det vil der altid være, kæmp dig over dem og bliv stærkere i processen.


Så hvis du sidder med en lille iværksætter drøm i maven, så kast dig ud i det! I den nye butik Ottendal finder du derfor både en lang række lækre Børne interiør og spændende ting til barnet med mærker som Småfolk, Think Organic og Meraki, samt sæber og cremer til at forkæle mor eller give som gave, men også Naja Ottendals eget design. Det er læder- og træting, som allerede er yderst populære i den nye butiksejers webshop.