Butiksejer med skub i forretningen

Mountainbike eventyr i Hillerød

Søren Heissel kom på flere danskeres læber, da han medvirkede i Løvernes Hule tidligere på året. Her gik Søren Heissel ind til de sultne løverne med en forhåbning om en investering. Desværre for Søren Heissel blev det ikke til en investering, men derimod en masse gode råd, som han kunne arbejde videre med. Søren Heissel er stifter af “Sponz MTB Center” der har placering i Hillerød. Søren Heissel og hans firma, har siden deltagelsen i Løvernes Hule oplevet en større interesse. Specielt har der været stor interesse fra virksomheder, der køber guidede MTB ture hos “Sponz MTB Center”.

Hvad tilbyder Sponz MTB Center?

Sponz MTB Center tilbyder kunder den allerbedste service man finder på markedet. De går ikke på kompromis med kvalitet. Cykler kan købes i butikken, der strækker sig i et prisleje mellem 10.000-100.000 DKK. Det vil sige, at der er noget til et hvert niveau, og enhver smag. Men det som virksomheden gør sig bedst i, er rådgivning til kunderne. Udover at salg gennem deres butik i Hillerød, kan man booke guidede MTB ture. De guidede ture er specielt populært blandt virksomheder og vennegrupper.

Hvordan foregår de guidede ture?

De guidede ture, som Sponz MTB Center udbyder, koster 600 kr. pr. deltager. Sponz MTB Center tilbyder 2 forskellige løsninger. Den første er “Bike & Burger” – Som deltagende får man 1,5 times guidet tur på en lejet Mountainbike. Inden turen gennemgår guiden cyklens funktionaliteter, så deltagerne er klædt godt på til en tur i skoven. Herefter følger selve den guidede tur på 1,5 time, der er tilpasset det niveau som den givne gruppe af deltagere har. Efter endt tur, står Sponz MTB Center klar med burgere til alle deltagere.

Det andet tilbud er “Guidet tur”. Her bliver deltageren indledningsvis introduceret til de mest basale tekniker på mountainbiken, inden turen går videre ud på det 14,6 km lange spor. Tempoet for den guidede tur sættes alt efter hvilket niveau deltagerne har. Nogle grupper vil kunne nå 2 ture på sporet, mens andre vil kunne nå 1 tur.

På hvilket spor køres de guidede ture?

Når man bestiller et firma arrangement gennem Sponz MTB Center køres der på de omkring liggende spor. I Nordsjælland hvor Sponz MTB Center ligger, er der et stort udvalg af mountainbike ruter. Lige fra Tisvilde Hegn til Store Dyrehave, er der perfekte rammer til gode oplevelser på mountainbiken. Du kan læse mere om danske mountainbike ruter her.