Fra National Til International – Bliver Det Min Redning?

Jeg hedder Daniel Thorø Møller, og jeg studerer til dagligt til markedsføringsøkonom på iværksætterlinjen hos Erhvervsakademi Aarhus.

Gennem hele mit liv har iværksætteri været et af de store omdrejningspunkter. Min far var iværksætter hele min barndom, og jeg har fulgt aktivt med i det. Selvfølgelig var jeg på sidelinjen i de unge dage, men jeg blev hurtigt en del af hans projekter. Allerede da jeg var yngre smittede hans iværksættergen af på mig, og jeg husker, hvordan jeg med stor ildhu fangede fisk i vores egen sø og herefter solgte dem gennem Gul og Gratis, DBA samt i lokalområdet.
Missionen var klar tidlig. Jeg ville være ligesom far – bare bedre!

Jeg kom hurtigt igang med egne projekter, og nogle blev mere vellykket end andre. Alle projekter havde det tilfælles at der skulle købes noget ind og så ellers sælges igen i DK med profit lige oven i hatten.

Problematikken blev dog ofte i videresalget at profitten sjældent var høj, så der skulle sælges meget før at det kunne ses på bundlinjen.

En kammerat fik mig overtalt til at se nærmere på eBay. Jeg havde stiftet bekendtskab med denne platform for længe siden, og var klar over at der blev solgt MANGE ting derinde. Jeg tænkte dog at det primært var billige gadgets fra Kina.
Jeg blev klogere… Efter snakke med min nye tilkomne kammerat der allerede havde salg af danske varer til udlandet via eBay fik jeg nu søsat mit nye iværksættereventyr

Nu var profitterne pludselig rigtig fordelagtige. Grundet den store efterspørgsel på danske varer i udlandet kunne jeg nu få profitter jeg endnu ikke havde set.
Som månederne gik blev salget bedre og bedre, og jeg måtte finde nye steder til at opbevare mine salgsgenstande. Ydermere, måtte jeg opgradere min account på eBay til at være en decideret butik for at opnå nogle fordelagtige goder.

En problematik der dog nagede mig (og stadig gør) er at liggetiden for varene er ret længe. Det betøder jo at jeg skal have mange vare på lager og til salg på sitet før jeg får et godt flow med salget.
Jeg så at trafikken til varene ikke var imponerede, og jeg besluttede mig for at tage action.
Hjemmesiden TheGreatOldDane blev oprettet og kreeret med henblik på at skabe trafik til siden og så ellers få videresendt de potentielle kunder til mine varer på eBay.
Det er for tidligt at vurdere den reelle effekt at dette tiltag, men det har udentvivl øget forventingen til at internationalingen i dette iværksætteri eventyr bliver redningen på sigt efter flere års problematikker med videresalg i Danmark.

Lyder det spændende, og vil du prøve at videresælge med stor succes? Lad mig guide dig lige – HER