Fra skolebænken til livet som iværksætter – Historien om Fliserenseriet

Det hele startede med et projekt ude i min fars sommerhus, hvor alt det udvendige skulle renoveres, den oplagte løsning var at tage alle stenene op af jorden og lægge nye, da de var meget medtaget.

Vi stod og kiggede på hinanden og tænkte ’’er der ikke en nemmere løsning på dette problem’’ Jeg gik og tænkte og kom så tilbage til min far, hvor han så siger til mig ’’hvad hvis vi højtryksrenser det’’ Jeg tænkte et par minutter om dette virkelig ville gøre underværker, eller om det var 10 timers spildt arbejde at gøre. Valget blev så taget, og min far og jeg drog ned i det lokale byggemarked og købte en højtryksrenser. Dette ville senere vise sig at være en meget god beslutning, for da vi var færdige efter 8 timers arbejde, kunne vi lige pludselig se, at min fars gamle og slidte herregårdssten pludselig var blevet forvandlet til et hav af nye. Dette blev hurtigt til en beslutning om at det ikke var sidste gang jeg skulle ud og rense fliser, jeg kontaktede derefter en kammerat for at høre om projektet kunne interessere ham, og efter blot 3 uger, stod vi med dette som i dag er Fliserenseriet. Vi blev egentlig hurtigt meget bevidste om at vi skulle ud og markedsføre på det tids-og pengebesparende i at få renset fliser, herefter gik der en uges tid, hvor vi så fik den første opringning fra en kunde i nærområdet. Dette blev hurtigt til noget meget stort for efter det første job gik blot én dag og så havde vi tre aftaler fra naboer, vi måtte lige pludselig tænke os om, for dette kunne vi ikke selv stå med, så vi ansatte en ung fyr ved navn Anders på fuldtid, og efter 3 uger havde vi renset fliser hos 17 huse på denne vej. Vi forventer et år 2020, hvor vi har 3 ansatte på fuldtid til at rense fliser rundt i Jylland.

Hvis du vil læse mere om dette, så er der her et par aktuelle sites.

https://samvirke.dk/artikler/test-hvad-er-bedst-til-at-fjerne-flisepest