leder, lederstil, ledelsesstile

Har du ansatte under dig? Få styr på din ledelsesstil!

Går det så godt for dig i din virksomhed, at du har brug for ansatte? Stort tillykke! Men hvordan er det nu lige man er en god leder? Det afhænger i den grad af hvad det er for en type menneske du skal være leder for. Det afhænger også af hvem du selv er som person, hvilke værdier, normer og traditioner du ligger inde med. Hvilken tilgang har du selv til projekter og planlæggelse, tænker du i kortsigtet eller langsigtet løsninger. Med andre ord bør du kende din Core og din Flex. To begreber som danner rammen om netop det ved dig der gør dig til den du er, samt de ting du er fleksibel med. Hvis du også syntes det er svært, det med at skal til at have ansvaret for andre mennesker i din virksomhed, så kan du nu blive klogere på din ledelsesform, KLIK HER!

Her kan du lære de forskellige ledelsesformer at kende, og finde ud af hvilken tilgang du bør have til dine ansatte. Desuden kan du på hjemmesiden http://forenden.dk/ læse meget mere om det at være lede andre mennesker. Du kan blive klogere på hvordan du bliver hørt som leder, og hvordan du opnår respekt blandt dine ansatte.

Kan du slet ikke få nok? Eller kan du bare godt lide at få tingene illustreret, fremfor at læse internettet tyndt, så kan du i denne video få det hele forklaret

Vil du blive klogere på begrebrne Core og Flex kan du benytte linket her

Så hvad venter du på? Stærkt lederskab skaber stærke medarbejdere. Vi håber du kan finde den nødvendige inspiration til din videre rejse.

God Vind!

http://forenden.dk/