S.T. VALENTIN lancere eget tøj

Hvis du endnu ikke har været nede forbi, den lille butik S.T. Valentin på Guldsmedegade 23 Aarhus c, så har du meget i vente. Vi skal tilbage til 2007, hvor 2 drenge mødtes med en fælles ide om, at starte en butik med sjæl og attitude. Med en fælles passion for tøj og modebrancen, valgte de at åbne en lille butik i Aarhus, hvor god service og personlig vejledning var omdrejningspunktet for butikken. De 2 drenge Steffen og Nikolaj havde sammen ide, om at åbne en butik der differentierede sig fra konkurrenterne i Aarhus. De andre herretøjs forretninger i Aarhus havde alle det til fælles, at det var de samme 4-5 mærker der kunne findes i butikken. Ideen var derfor at finde frem til de mindre og mere upcoming mærker og på den måde skille sig ud som den førende specialbutik inden for herretøj. Der er sket meget siden butikken åbnede og S.T Valentin er blevet et kæmpe hit i Aarhus og er gennem 3 år blevet kåret til “Byens Bedste” af AHO.

Nyt hos S.T Valentin

De 2 iværksættere tog i sidste uge et nyt skridt videre i deres passion for herretøj. Som de 2 drenge siger, har de puttet blod, sved og tårer i deres helt nye udspil fra den lille butik i Guldsmedegade. S.T. Valentin hedder det nye tøj brand som nu er til at finde i butikken. Den første kollektion indeholder 4 varegrupper håndlavede bælter, sko, striktrøjer, og t-shirt. Et minimalistisk og simpelt design der går gennem hele kollektionen og som passer til alt og alle.

En ting der er værd er fremhæve og virkelig gør deres bælter ekslusive er måden, hvorpå de er lavet. S.T Valentin udnyttede deres plads i butikken, og lavede et værksted, hvor de idag sidder og laver deres bælter. Alle bælterne er håndlavede i deres egn butik og alle bælterne er af oksekernelæder fra europa, hvilket giver dem en holdbarhed og kvalitet der er helt i top. Du vil opleve efter bæltet bliver brugt, at de vil få et fantastisk lækker patina udseende. Designet af bælterne følger meget hele kollektionen, hvilket gør bæltet er minimalistisk og enkelt design, som kan bruges til alle diverse outfits.

Den klassiske sneaker

Udover en tøj tøj linje har S.T. Valentin også lavet classic sneakers eller kendt som derby sko og Chelsea boots. Skoen er endnu ikke på lager, men ligger på forudbestilling. Skoen her ligger lidt i samme genre som DR. martens som også laver Derby sko og Chelsea boots. Du kan læse yderligere om dette indslag inde på http://sektion1.dk/s-t-valentin-lancere-eget-toej/ Eller tjek kollektionen ude på Guldsmedegade 23.