Vil du gerne have en mere bæredygtig hverdag?

Mange af os går og tænker på miljøet i hverdagen og hører om hvordan vi ødelægger vores jord – men gør DU noget for at ændre det? Der findes mange måder at gøre sin hverdag mere bæredygtig og det behøver ikke at være så omfattende som det måske kan lyde. Dette kan også være vigtigt i forhold til din virksomhed at tænke i bæredygtige baner. Især i tøjindustrien er det vigtigt at fokusere på miljøet, da mange forbrugere begynder at have flere og flere krav om virksomheders CSR-profil.

Tøjindustrien udleder 10% af den globale udledning af drivhusgasser, denne industri er altså mere klimabelastende end hele den internationale flytrafik og shippingindustri tilsammen! Dette er derfor et godt sted at starte, da det gør en forskel og det er nemt!

 

 

Der findes mange forskellige muligheder for at købe genbrugstøj både online og i fysiske butikker. Mange synes ofte det er sjovere at købe genbrugstøj, da der er en meget lav chance for at andre har det man køber. Derudover er der også stor chance for at finde tøj af høj kvalitet eller et fedt brand til ingen penge.

Online Genbrugsshopping

Til online genbrugsshopping findes der ikke mange sider, DOG er de sider der findes super gode og brugervenlige bla. er der Refash, som både fungerer som en blok og online genbrugsshop. Refash er en hjemmeside, hvor du kan købe genbrugstøj og læse nyheder omkring de nyeste trends indenfor fashion. De trends de oplyser om er alt lige fra de nyeste farver i fashionindustrien til tips om en mere bæredygtig hverdag.

Fysisk Genbrugsshopping

Hvis du gerne vil i en fysisk butik kan du google dig frem til diverse genbrugsbutikker som røde kors, kirkens korshær, folkekirkens nødhjælp osv.